«Μύλος» πάλι με τον Πολάκη και την στοχοποίηση δημοσιογράφων

Έντονη αντίδραση της κυβέρνησης και τελικά και από τον ΣΥΡΙΖA   

«Άναψε φωτιές» και πάλι ο Παύλος Πολάκης, βάζοντας στο στόχαστρό του τον Τύπο. 

Όπως ανέφερε ο Αντώνης Αντωνόπουλος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star, «βαριές κουβέντες» και πρωτοφανείς εκφράσεις χρησιμοποίησε αυτή τη φορά ο Παύλος Πολάκης εναντίον  δημοσιογράφων και σκιτσογράφου μεγάλης καθημερινής εφημερίδας. 

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεις στην κομματική πειθαρχία που έθεσε ο Κασσελάκης

Συγκεκριμένα δεν του αρεσαν τα σχόλια και  οι γελοιογραφίες και έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα: 

«Εκτός από τα σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας». Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα»!  

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που προκάλεσε αντιδράσεις   

Αντίδραση από τον Π. Μαρινάκη αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ    

Για  κατάπτυστη πρακτική και για προγραφές τον κατηγόρησε ο Κυβερνητικός Eκπρόσωπος Παύλος Μαλρινάκης έγοντας ότι: 

«Το γεγονός, όμως, ότι δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή».

«Επ' ουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου» αναφέρει από την πλευρά του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ  για την επίθεση και σε σκιτσογράφο, μετά από σκίτσο που αφορούσε τον βουλευτή του κόμματος.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσθέτει: «Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής ως "εγκληματική οργάνωση" δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλά της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου».