«Επιστροφή στο Μαξίμου μαζί με τον Peanut», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του ίδιου με τον Peanut, που έγινε και πάλι ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Peanut έγιναν αχώριστοι συγκάτοικοι στο Μαξίμου, από τον Απρίλιο του 2021, όταν ο συμπαθέστατος σκυλάκος «μας διάλεξε μετά από επίσκεψη στη Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης», όπως είχε γράψει ο πρωθυπουργός.
Επικοινωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν: Θα συναντηθούν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
Έκτοτε έχει υποδεχθεί δεκάδες αρχηγούς κρατών και πρωθυπουργών, ενώ έχει κάνει και ουκ ολίγα… νάζια στον φωτογραφικό φακό.
Ο Peanut έχει κλέψει τις καρδιές όλων στο Μέγαρο Μαξίμου / Eurokinissi - Τατιάνα Μπόλαρη
Μητσοτάκης: Τα δάκρυα χαράς από οικογένεια και φίλους για τη νίκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, σε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok κατά την προεκλογική περίοδο είχε δείξει και τον Peanut, λέγοντας χαριτολογώντας «κομματόσκυλο».
Ο Πίνατ έκλεψε την παράσταση και στην επίσκεψη Σολτς