Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τον Μάντζο

Σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία» φέρνει στο φως και δεύτερη υπόθεση

Nέα σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή νέο δημοσίευμα ότι ο εκπρόσωπος της Χαριλάου Τρικούπη εκπροσώπησε εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων και σε άλλη αντιδικία με πολίτη. 

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ μόνη επιλογή για να αποτραπεί το σχέδιο Μητσοτάκη

Στην τελική  στροφή πριν τη κάλπη της Κυριακής η ένταση  ανάμεσα στον   Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη χτυπάει κόκκινο.  

Αφορμή η  επαγγελματική δραστηριότητα του  Δημήτρη Μάντζου ως νομικού εκπροσώπου Funds  εναντίον  δανειοληπτών που δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν το δάνειο τους. 

Βέλη Τσίπρα για Κωνσταντοπούλου: Προωθήθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου

Σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία» φέρνει στο φως και δεύτερη υπόθεση. 

Ο κύριος  Μάντζος δεν αρνείται το γεγονός, διευκρινίζει όμως ότι πρόκειται για παλιές υποθέσεις και συγκεκριμένα πριν εμπλακεί με την πολιτική υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να ποινικοποιείται  η δικηγορία. 

Ο  ΣΥΡΙΖΑ βγήκε πολύ επιθετικά απέναντι στο ΠΑΣΟΚ βάζοντας την περίπτωση Μάντζου στην ίδια γραμμή με την υπόθεση «Πάτση».

Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα ζήτησε και την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόσφερε απόλυτη κάλυψη στον Δημήτρη Μάντζο και έκανε λόγο για στημένη υπόθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star