Ανατροπή με Κασιδιάρη: Ακολουθεί το «ΕΑΝ» του Κανελλόπουλου

Δε θα είναι υποψήφιος ο ίδιος

Ο Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται ότι βρήκε φόρμουλα για την κάθοδό του στις εκλογές. Πρόκειται για το κόμμα «ΕΑΝ» του πρώην αντιεισαγγελέα Κανελλόπουλου. Ωστόσο, ο ίδιος δε θα είναι υποψήφιος. 

Σκληρή κόντρα Τζανερίκου- Κυβέρνησης για το μπλόκο στον Κασιδιάρη

Ανατροπή με νέα συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα. Ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου συμφώνησαν ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου δε θα συμμετέχει το κόμμα «Έλληνες» και τη θέση του θα πάρει το κόμμα «ΕΑΝ» που ίδρυσε πέρυσι ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος. 

Στα ψηφοδέλτια του «ΕΑΝ» θα συμμετέχουν όλα τα στελέχη του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, αλλά δε θα είναι υποψήφιος ο ίδιος. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Άρειος Πάγος έρχεται αντιμέτωπος με το δίλλημα αν θα εγκρίνει ή όχι τη συμμετοχή του «ΕΑΝ» στις εκλογές, καθώς από τη μια δε συμμετέχει ο Ηλίας Κασιδιάρης, από την άλλη, όμως, ο κ.  Καννελόπουλος έχει συσχετιστεί με το κόμμα «Έλληνες», στο οποίο είναι πρόεδρος. Τα στελέχη του Κασιδιάρη θα είναι μαζί του. 

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του Pelop.gr, μάλιστα, o πρώην δικαστικός έχει ξεκινήσει επαφές και με αλλά μικρότερα κόμματα που κινούνται δεξιά της ΝΔ. 

Πάντως ο Άρειος Πάγος θα ανακοινώσει επισήμως την αποφασή του στις αρχές Μαΐου. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star