Το βίντεο του Μητσοτάκη με τον Τσιόδρα για το εμβόλιο κατά της γρίπης

«Ας ακούσουμε τους γιατρούς και ας εμβολιαστούμε» έγραψε ο πρωθυπουργός   

Το video Μητσοτάκη - Τσιόδρα με την προτροπή στους πόλίτες να εμβολιασθούν και κατά της γρίπης (Video από τα social media του Πρωθυπουργού)  

Στον εμβολιασμό κατά της γρίπης προτρέπει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε  συνομιλία του με τον Καθηγητή Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Σωτήρη Τσιόδρα, το βίντεο της οποία ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.   

Επιτροπή Εμβολιασμών: Έκτακτη ανακοίνωση για εμβόλιο γρίπης και κορωνοϊού

«Ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης προχωράει. Ας ακούσουμε λοιπόν τους γιατρούς, κι ας θωρακιστούμε!» αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης στην ανάρτησή του. 

Βάνα Μπάρμπα: Συνάντηση – έκπληξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου 

Τι αναφέρουν Μητσοτάκης - Τσιόδρας για το εμβόλιο κατά της γρίπης στο video 

Στο βίντεο της ανάρτησης ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Παρότι δεν είμαι άνω των '60, αλλά επειδή έχω στο περιβάλλον μου συγγενή υψηλού κινδύνου η σύσταση των γιατρών, επειδή συναναστρέφομαι και πολύ κόσμο, είναι να κάνω το εμβόλιο της γρίπης».

Ο κ. Μητσοτάκης προσθέτει:  

«Σας συνιστώ αν είστε άνω των 60 να το κάνετε οπωσδήποτε. Ετοιμαζόμαστε προφανώς για τον χειμώνα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι» προσθέτει.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιόδρας καλεί τους πολίτες αυξημένου κινδύνου και αυτούς που έχουν στο περιβάλλον τους άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο, να εμβολιαστούν και για την γρίπη. «Βεβαίως άτομα αυξημένου κινδύνου, άτομα που στο περιβάλλον τους έχουν άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο, ήδη άρχισε η εποχή της γρίπης και στην πατρίδα μας, να εμβολιαστούν και για την γρίπη»,   προτρέπει. 
 

Σωτήρης Τσιόδρας: «Πιθανή η εμφάνιση πιο μεταδοτικής μετάλλαξης»