Μητσοτάκης - Μαρέβα: Κυριακάτικη βόλτα με την κόρη τους, Δάφνη

To ιδιαίτερο look της συζύγου του πρωθυπουργού με το militaire παντελόνι

Μια χαλαρή βόλτα στο Κολωνάκι μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, και την κόρη τους Δάφνη πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Κυριακή.

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του με casual διάθεση και ντύσιμο, απόλαυσαν τον καφέ τους σε μία ηλιόλουστη, αλλά κρύα μέρα, και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κόσμο.

Το γεύμα Κυριάκου - Μαρέβας στη Σακελλαροπούλου και τον σύντροφό της

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, και η κόρη τους Δάφνη σε χαλαρή βόλτα στο Κολωνάκι / Πηγή φωτογραφίας: NDP

Αυτό που εντυπωσιάσε ήταν το εντυπωσιακό outfit της κυρίας Γκραμπόφσκι, που επέλεξε ένα militaire cargo παντελόνι και δερμάτινο τζάκετ, φορώντας sneakers.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η κοινή φωτογραφία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

O κ. Μητσοτάκης φορούσε ένα «συμβατικό» casual look με μπλε παντελόνι, σκούρο μπλε μπουφάν και γκρι μπλούζα / Πηγή φωτογραφίας: NDP

O κ. Μητσοτάκης φορούσε ένα πιο «συμβατικό» casual look με μπλε παντελόνι, σκούρο μπλε μπουφάν και γκρι μπλούζα.

Ο Κ. Μητσοτάκης με την κόρη του Δάφνη / Πηγή φωτογραφίας: NDP

Ο κ. Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι είχαν την ευκαιρία την Κυριακή να επισκεφτούν και την έκθεση του Γιάννη Αδαμάκου με τίτλο «Νέα έργα 2019 – 2021» στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων.

 

 

Βόλτα για ψώνια έκανε και ο Στέλιος Πέτσας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών ξέκλεψε λίγες ώρες από το «βαρύ» πρόγραμμά του και με τη σύζυγό του, Βασιλική Τσόγκα, έκαναν τις αγορές τους ενόψει των εορτών.

Ο Στέλιος Πέτσας και η σύζυγός του Βασιλική Τσόγκα / Πηγή φωτογραφίας: NDP