Βαγόνι τρένου με… μανιτάρια ανέβασε ο Παππάς – Η απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

«Είναι εκτός δρομολογίων για συντήρηση και απολύμανση»  

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλη ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο με μανιτάρια σε… βαγόνι τρένου! Η υπό ιταλική διοίκηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ απάντησε ότι ο συρμός αυτός έχει τεθεί εκτός δρομολογίων λόγω απολύμανσης και συντήρησης.  

Νεκρός υπάλληλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έχασε τις αισθήσεις του πάνω στις ράγες 

«Μανιτάρια_αλα_τρεν.  Το υψηλό «γούστο» των Μητσοτάκη και Καραμανλή για τα ΜΜΜ δεν κρύβεται. Η εγκατάλειψη της συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου και του τροχαίου υλικού έδωσε την ευκαιρία στα μανιτάρια να... ξεφυτρώσουν. Αυτή τη φορά μέσα στα βαγόνια του τρένου» έγραψε ο Νίκος Παππάς στην ανάρτησή του στο twitter ενώ απευθυνόμενος στον Χρήστο Γιαννούλη ανέφερε:   

Ξεκίνησε η ανάκριση στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Νίκου Παππά

«Φαντάζει κωμικό,αλλά είναι ενδεικτικό της αδράνειας της ΝΔ &της εγκατάλειψης που βιώνει το τρένο, ένα μέσο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό για τον πολίτη. ΥΓ: Πικρό χιούμορ.Οι πληροφορίες που θέλουν τον  @giannoul να ετοιμάζει τραπέζι με μανιταρόσουπα ελέγχονται ως ανακριβείς». 

Λειανοκλάδι: Ταλαιπωρία στο τρένο – 25 επιβάτες χωρίς πιστοποιητικά

H απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ 
 

Απαντώντας πάντως στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έγραψε στη δική της ανάρτηση στο twitter:     

«Το συγκεκριμένο τραίνο βρίσκεται για παραπάνω από 1 μήνα εκτός δρομολογίων για συντήρηση και φυσικά, ειδικά αυτή την περίοδο, τα θέματα απολύμανσης και καθαριότητας είναι πρώτη προτεραιότητα».  

Η ΤΡΑΙΝΟΙΣΕ παρέθεσε και τους αντίστοιχους δείκτες ποιότητας.