Πέθανε η Φώφη Γεννηματά - Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 56 ετών

Η ανακοίνωση του Ευαγγελισμού

H Φώφη Γεννηματά έδινε μάχη με τον καρκίνο εδώ και πολλά χρόνια

Την τελευταία της πνοή άφησε στις 12:04 η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών μετά από επιδείνωση της υγείας της. Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Γεννηματά: Δε θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση – Πότε θα πάρει εξιτήριο

Η κ. Γεννηματά νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός από τις 12 Οκτωβρίου, καθώς είχε παρουσιάσει υποτροπή η βασική της νόσος.

Η νέα διάγνωση που έγινε κατά τη νοσηλεία της στον Ευαγγελισμό, δεν άφηνε σχεδόν κανένα περιθώριο στους ιατρούς για θεραπευτική αντιμετώπιση, καθώς ο καρκίνος εντοπίστηκε στην κοιλιακή χώρα. Για «βαριά, μη αναστρέψιμη κατάσταση» έκαναν λόγο οι γιατροί, μόλις ολοκληρώθηκε ο κύκλος όλων των εξετάσεων, με την ίδια να ενημερώνεται για την κρισιμότητα της κατάστασής της.

«Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, απεβίωσε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της» έγραφε η ανακοίνωση του νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» , ανέφερε η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη διακοπή των εργασιών κοινοβουλευτικών ελέγχων.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έδινε εδώ και χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Είχε μάλιστα μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. 

Φώφη Γεννηματά: Στο πλευρό της τα τρία της παιδιά

Στις 12 Οκτωβρίου κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στον Ευαγγελισμό και όταν έγιναν γνωστά τα νέα για την υποτροπή της νόσου της, η ίδια με ξεχωριστή δύναμη είχε δηλώσει μέσα από το νοσοκομείο ότι θα δώσει και αυτήν τη μάχη και θα βγει νικήτρια. 

Φώφη Γεννηματά: «Θα κερδίσω» - Η σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Για να το πετύχει αποφάσισε να αποσυρθεί από την κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ώστε να δώσει όλες της τις δυνάμεις στον αγώνα αυτόν. Στο πλευρό της είχε τον σύζυγό της και τα τρία της παιδιά που, όπως είχε πει και η ίδια είναι εκείνοι που τη στηρίζουν και της δίνουν δύναμη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top