Την πρώην υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου επισκέπτηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας ο Βασίλης Κικίλιας.
Την πρώην υπουργό Παιδείας και βουλευτή της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου επισκέφτηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
Στο 251 ΓΝΑ στην Αθήνα διακομίστηκε η Μαριέττα Γιαννάκου
Η κα Γιαννάκου μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε το βράδυ του Σαββάτου, ενώ βρισκόταν στην Αργολίδα. Η πρώην υπουργός διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.
Στο νοσοκομείο βρίσκεται η βουλευτής της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου. φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η κα Γιαννάκου διεγνώσθη με λοίμωξη του αναπνευστικού και ο θεράπων ιατρός της τής συνέστησε να διακομιστεί σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεών της αναμένονται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή της είναι καλή, όπως και η διάθεσή της.