Στην Αίγινα ο Βαρουφάκης παρά τα μέτρα! – Τι απαντά ο ίδιος

Φέρεται να είχε επεισόδιο με αστυνομικούς    

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στην Αίγινα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τη σύσταση της Πολιτείας για αποφυγή των μετακινήσεων.      

Σύμφωνα με τον Σκάι ο κ. Βαρουφάκης φέρεται να είχε και επεισόδιο με αστυνομικούς που επιχείρησαν να τον ελέγξουν, λέγοντας «δε με γνωρίζετε;» όταν του ζήτησαν τα έγγραφά του.  

Βαρουφάκης: Μένουμε σπίτι και… ακούμε τα ηχογραφημένα μου από Eurogroup

Ωστόσο, μέσω ανακοίνωσης του κόμματός του και με αναρτήσεις στο Twitter, ο κ. Βαρουφάκης,  ισχυρίζεται ότι δε μετέβη στην Αίγινα, αλλά μένει εκεί και ότι ταξίδεψε στην Αθήνα για να λάβει μέρος σε συνεδρίαση της Βουλής την Πέμπτη 9 Απριλίου.

«Κάποιοι πειράχτηκαν πολύ που πήγα από την Αίγινα στη Βουλή την 9/4 να μιλήσω για το Eurogroup εκείνης της βραδιάς στο οποίο η κυβέρνηση "πούλησε" το ευρωομόλογο. Κι επειδή δεν είχαν τι να πουν για το οικονομικό επιχείρημα ξεσπάθωσαν που, μετά την ομιλία, επέστρεψα... σπίτι μου!», αναφέρει ο κ. Βαρουφάκης σε ανάρτησή του». 

 

Απανώντας επίσης σε άλλον χρήστη ο κ. Βαρουφάκης ισχυρίζεται:

«Δεν "ήρθα" Διονύση στην Αίγινα.  Στην Αθήνα πήγα στις 10πμ για να μιλήσω στη Βουλή επειδή ο ΠτΒ αρνήθηκε να τοποθετηθώ μέσω τηλεδιάσκεψης. Στις 16.30 επέστρεψα σπίτι μου. Τόσο απλά. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι πειράχτηκαν ιδιαίτερα με αυτά που είπα στον κ. Σταϊκούρα...».