Έγινε η επέμβαση - Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Τατσόπουλο

Νοσηλεύεται στην Εντατική του Ιπποκράτειου ο πρώην βουλευτής

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αντιμετωπίζουν οι θεράποντες ιατροί την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή των Τάκη Χατζή και Λήδας Μπόλα στην τηλεόραση του Alpha.

Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Τατσόπουλος - Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα

Σάλος για τον Βίτσα: Ζητούσε να ολοκληρώσει ενώ ο Τατσόπουλος κατέρρεε!

Όπως διαπιστώθηκε κατά τη χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε το απόγευμα στο Ιπποκράτειο, ο γνωστός δημοσιογράφος, συγγραφέας και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είχε υποστεί ρήξη αορτής (διαχωριστικό ανεύρυσμα).    

Ο Π. Τατσόπουλος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου νοσοκομείου.  

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 

Στην ανακοίνωσή του το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο αναφέρει σχετικά:  

«Ανακοινώνεται ότι ο συγγραφέας, και πρώην Βουλευτής, κ. Πέτρος Τατσόπουλος  αφίχθη με  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος. Μεταφέρθηκε  στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό. Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15. 

Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».