ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Θα γυρίσει μπούμερανγκ στη ΝΔ

Χαρακτηρίζει την προανακριτική ως «γελοία προσπάθεια αποπροσανατολισμού»

«Η προανακριτική παρωδία θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της», δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την πρόταση σύστασης ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

«Η ΝΔ επιβεβαιώνει πως δεν έχει μάθει τίποτα από το δεξιό ρεβανσιστικό παρελθόν της. Συνεχίζει με ακόμα ένα επεισόδιο την άθλια πλεκτάνη συγκάλυψης του σκανδάλου Novartis και στοχοποίησης των πολιτικών της αντιπάλων, που το ανέδειξαν», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Novartis: Κατατέθηκε η πρόταση προανακριτικής για τον Παπαγγελόπουλο

Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «δήθεν παρεμβάσεις» του Παπαγγελόπουλου, ενώ «απαντά» και στις κατηγορίες της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Ράικου, που τον κατονόμασε ως τον «Ρασπούτιν», λέγοντας πως η ΝΔ «βασίζει την προανακριτική σε έωλες μαρτυρίες δικαστικών λειτουργών, οι οποίοι όμως ελέγχονται και οι ίδιοι από τη Δικαιοσύνη για τους χειρισμούς τους στην ίδια υπόθεση».

«Θα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, όχι μόνο για να επιβεβαιωθεί η πλεκτάνη που στήνει η ΝΔ, αλλά και για να μάθει το πανελλήνιο ποιο ακριβώς είναι το σκάνδαλο Novartis, ποιοι έβαλαν τις υπογραφές τους στα υπερκέρδη της εταιρείας στα χρόνια των μνημονίων και πόσο τελικά στοίχισε στη Δημόσια Υγεία και στους φορολογούμενους πολίτες», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.