Συνεργάτες μέσω Instagram ψάχνει για την Ευρωβουλή ο Γεωργούλης!

Προσφέρει δουλειές και ταξίδια...

Συνεργάτες μέσω Instagram ψάχνει για τις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης. Ο δημοφιλής ηθοποιός ακολουθεί ένα δικό του στυλ στη βελγική πρωτεύουσα...

Ο ζεν πρεμιέ ηθοποιός κάνει αισθητή την παρουσία του στο ευρωκοινοβούλιο. Και δεν είναι μόνο η χαλαρή εμφάνιση του , σε σχέση με τους κουστουμαρισμένους τεχνοκράτες που κυκλοφορούν στα κτίρια των Βρυξελλών. Ανεβάζει συνέχεια βίντεο και φωτογραφίες, προσφέροντας ακόμη και ...δουλειές. 

 

«Σας προσκαλώ στο γραφείο μου στις Βρυξελλες για μια ΕΜΜΙΣΘΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ πλήρους απασχόλησης. Η πρακτική άσκηση υπολογίζεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο και να διαρκέσει 3 μήνες, με πιθανότητα παράτασης» έγραψε ο Γεωργούλης. 

Ο ΚΑΚΟΣ... ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ 

Το μόνο που φαίνεται να τον ενοχλεί είναι ο μουντός καιρός των Βρυξελλών, όπως έγραψε επίσης στο Instagram ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.    

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Δουλειές, ταξίδια δωρεάν: Ο Αλέξης Γεωργούλης μοιάζει να μυήθηκε πολύ γρήγορα στα μυστικά της ...ψηφοθηρίας, καθώς πρόσφερε… ταξίδι μετά  από κλήρωση σε πέντε άτομα, από όσους θα έκαναν σχόλιο στον λογαριασμό του.       

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

Στην αρχή δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί  στο καινούργιο περιβάλλον.  Δεν του πήρε όμως και πολύ. Τα φωτογραφικά ενσταντανέ του,  μπροστά στο ψυχρό κτίριο της Κομισιόν έχουν κάνει θραύση στο διαδίκτυο, πολλαπλασιάζοντας φυσικά τους followers του.