Ο Τσίπρας «τράβηξε» το αυτί του Πολάκη: Πείτε του να καθίσει κάτω

Σηκώθηκε να διαμαρτυρηθεί μετά από τοποθέτηση του Βορίδη

Να επαναφέρει στην τάξη τον Παύλο Πολάκη αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη χθεσινή συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για το επιτελικό κράτος.

Ο πρώην υπουργός διαμαρτυρήθηκε έντονα όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης απάντησε, επί προσωπικού, στις αιχμές που άφησε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μητσοτάκης: «Ο πολίτης παύει να είναι όμηρος της γραφειοκρατίας»

«Τι είναι αυτά κύριε Πρόεδρε; Τι κάνει ο Βορίδης; Ομιλία; Αν τα είχα κάνει εγώ αυτά που κάνει ο Βορίδης θα γινόταν χαμός εδώ μέσα», είπε ο κ. Πολάκης, ο οποίος είχε ήδη σηκωθεί από το έδρανο.

Αρκετοί γαλάζιοι βουλευτές αντέδρασαν, ενώ και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε να δυσανασχετεί με τον κ. Πολάκη, λέγοντας σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Πείτε του να καθίσει κάτω. Να καθίσει κάτω».

«Παύλο κάθισε κάτω. Κάθισε», του είπαν αμέσως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το επεισόδιο, πολλοί σχολίασαν πως η απόσταση που δείχνει να παίρνει ο Αλέξης Τσίπρας από τον «αψύ Σφακιανό» δεν είναι τυχαία.

Άλλωστε, στην -προ ημερών- συζήτηση για την άρση της ασυλίας του, απέφυγε να πάρει τον λόγο για να υπερασπιστεί τον πρώην υπουργό του, αν και ήταν παρών.