Οι πρώτοι υποψήφιοι του Βαρουφάκη – Γνωστά ονόματα ανάμεσά τους

Ποια θα είναι στην πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Τους οκτώ πρώτους υποψήφιους του ΜέΡΑ25, για τις πρόωρες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, παρουσίασαν ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Σοφία Σακοράφα.

«Την βραδιά των ευρωεκλογών, με το ΜέΡΑ25 να αγγίζει αναπάντεχα το 3%, πολλοί ξαναβρήκαν το χαμόγελο που μας έκλεψαν το καλοκαίρι του 2015. Η αναστημένη αυτή ελπίδα επιφορτίζει το ΜέΡΑ25 με την ευθύνη να εκφράσει στην επόμενη Βουλή την ρεαλιστική, υπεύθυνη, αξιόπιστη και συνεπή αντίσταση στην Νέα Δημοκρατία που πυρετωδώς ετοιμάζεται να οικοδομήσει μια νέα κερδοσκοπική ολιγαρχία επί των θεμελίων του 4ου Μνημονίου, που αφήνει πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου. 

Βαρουφάκης καλεί Ζωή για συμμαχία στις βουλευτικές εκλογές!

Ανάμεσα σε αυτούς είναι γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και τον ακαδημαϊκό χώρο.

Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα βρίσκεται η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πέπη Ρηγοπούλου.

Μεταξύ των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι η Νένα Βενετσάνου, ο Τάκης Μίχας, ο Γιώργος Μανιώτης, και η Λίτσα Αλεξάκη. 

Τι τρόμαξε τον Τσίπρα

Έπεσε κάτω από το 3% ο Βαρουφάκης – Χάνει την έδρα στην Ευρωβουλή

Στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας βρίσκεται ο πασίγνωστος και πολύ αγαπητός λυράρης της Κρήτης, Ψαραντώνης Ξυλούρης. 

«Ο Γιάνης ήθελε να με βάλει στην τελευταία, τιμητική θέση στο Επικρατείας. Δέχθηκα γιατί του έχω εμπιστοσύνη και μ’ αρέσει πολύ ο χαρακτήρας του», επεσήμανε ο κ. Ψαραντώνης, μιλώντας στο cretapost.gr. Παράλληλα ανέφερε πως δεν είναι η πρώτη φορά που του έχει προταθεί να μετέχει σε ψηφοδέλτιο.

Τα υπόλοιπα έξι ονόματα που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΜέΡΑ25 θα ανακοινωθούν σύντομα, μαζί με τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών ανά εκλογική περιφέρεια.

Μαζί με τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΜέΡΑ25 ανακοινώθηκαν και δύο υποψήφιοι για την Αττική.

Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης θα είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών, ενώ ο Στάθης Σταυρόπουλος -ο γνωστός σκιτσογράφος «Στάθης»- θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.