Σοβαρές ελλείψεις σε εφορευτικές επιτροπές σε πολλά εκλογικά τμήματα

Δεν πήγε κανένας ακόμη και στα τμήματα Τσίπρα και Καραμανλή

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες από δικαστικούς αντιπροσώπους στο υπουργείο Εσωτερικών για σοβαρές ελλείψεις στις εφορευτικές επιτροπές σε εκλογικά τμήματα.

Τα προβλήματα στελέχωσης είναι τόσο σοβαρά, που κάποια τμήματα λειτουργούν οριακά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα και καθυστέρηση στην καταμέτρηση των ψήφων.

Εφορευτική επιτροπή εκλογών: Τι γίνεται εάν δεν παρουσιαστείτε

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα σε εκλογικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, όπου η δικαστική αντιπρόσωπος κυρία Βελλίδου διεξάγει εκλογές με την οικογένειά της!

Όπως τονίσε στον Σκάι, όσα μέλη της εφορευτικής επιτροπής παρουσιάστηκαν το πρωί, είχαν δικαιολογητικά για να μην παραμείνουν.

Έτσι, με την αδερφή της ως γραμματέα και τη μητέρα της ως μέλος, θα διεξάγει την εκλογική διαδικασία στο τμήμα της.

Ελλείψεις και στα κέντρα που θα ψηφίσουν Τσίπρας και Καραμανλής

Οι ελλείψεις στις εφορευτικές επιτροπές «χτύπησαν» μέχρι και τα εκλογικά τμήματα. που θα ψηφίσουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Μάλιστα σε ένα από τα δύο τμήματα, που θα ψηφίσει ο πρωθυπουργός, δεν πήγε απολύτως κανένα μέλος!

Ο κ. Τσίπρας θα ψηφίσει στην Κυψέλη, στο 172ο εκλογικό σχολείο στην οδό Σκοπέλου και Γιαννιτσών. Ήδη, στο σημείο υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη, ενώ γερανός έχει απομακρύνει αρκετά οχήματα, που πάρκαραν γύρω από το σημείο παρά την απαγορευτική κορδέλα.

Ο κ. Καραμανλής θα ψηφίσει στο εκλογικό κέντρο της οδού Αγγελάκη 13, στη Θεσσαλονίκη.