Προτάσεις για έπιπλα και υγιεινά smoothies στο σάιτ του… Αλέξη Τσίπρα

H σελίδα alexistsipras.eu έγινε ολλανδικό magazinο

Προτάσεις για στιλάτα έπιπλα, υγιεινά smoothies αλλά και τεχνολογικά προϊόντα μπορεί να βρει κανείς στη σελίδα του… Αλέξη Τσίπρα!

Πρόκειται για τον ιστοχώρο alexistsipras.eu, τον οποίο χρησιμοποιούσε ο πρωθυπουργός το 2014, όταν και ήταν υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν ως υποψήφιος της ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Στον ιστοχώρο alexitsipras.eu πλέον φιλοξενούνται προτάσεις για έπιπλα, gadgets και lifestyle

Το site ήταν ενεργό μέχρι και τα τέλη του 2015 και σε αυτό μπορούσε κανείς να βρει πληροφορίες για τον πρωθυπουργό και τη δράση του, γύρω από την καμπάνια του για «αλλαγή της Ευρώπης».

Ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του το 2014 πριν τις ευρωεκλογές, στις οποίες ήταν υποψήφιος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Ωστόσο, φαίνεται πως η χρηματική υποστήριξη της συγκεκριμένης σελίδας σταμάτησε και τον ιστοχώρο τον απέκτησε μια ολλανδική εταιρεία, η οποία δημιούργησε ένα magazinο: το... Alexis.

«Το Alexis σας προσφέρει ενδιαφέροντα άρθρα και εκπληκτικά νέα κάθε μέρα. Το Alexis είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα, όπου μπορείτε να γράφετε και να δημοσιεύετε τα άρθρα σας γρήγορα και εύκολα», αναφέρεται.