Την ενέργεια του μέχρι πρότινος βουλευτή του Ποταμιού Σπύρου Δανέλλη να στείλει επιστολή, όπως και άλλοι πέντε βουλευτές που παρείχαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα, στην οποία ζητά να προσμετράται η ψήφος του στην κυβερνητική πλειοψηφία, χωρίς όμως να προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Να προσμετρώνται σαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν οι έξι του "Ναι"
Ο πρόεδρος του Ποταμιού έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter:
"Ο κ. Δανέλλης ζητά η ψήφος του να προσμετράται με εκείνες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν τολμάει να το πει ευθέως ότι προσχωρεί άνευ όρων στον ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως γιατί έχει δεσμευτεί ότι όταν προσχωρήσει σε άλλο κόμμα θα δώσει πίσω την έδρα του;".
Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ίδια υπόθεση εξαπέλυσε μέσω twitter και ένας άλλος πρώην βουλευτής του Ποταμιού και νυν ανεξάρτητος, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος αναφέρει στην ανάρτησή του: