Απίστευτος καβγάς στη Βουλή - Μεγαλοοικονόμου προς Λεβέντη: Αχ, το’ χασα!

Η προσπάθεια να απαντήσει στο «ντροπή σου!» του Λεβέντη

Περιπετειώδης ήταν η προσπάθεια της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου να απαντήσει στον πρώην αρχηγό της Βασίλη Λεβέντη (καθώς εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων),  ο οποίος της είπε  «ντροπή σου,  μην μιλάτε!» από το βήμα της Βουλής, κατά τη σημερινή συζήτηση επί της πρότασης ψήφου εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβέρνηση.

 «Εσείς θα τιμωρηθείτε όταν έρθει η ώρα από τον λαό. Ο Τσίπρας δίνει εξετάσεις ηθικής, για τον Τσίπρα ομιλώ όχι για εσάς» της είπε  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε υψηλούς τόνους όταν η βουλευτής αντιδρώντας συνέχιζε να φωνάζει από τα έδρανα,  με αποτέλεσμα να της πει εκ νέου ο κ. Λεβέντης:  "Στον ΣΥΡΙΖΑ σας έκαναν αντιπρόεδρο; Άσε μας, ντροπή σου. Αχαριστία! Να χαίρεστε την 151η βουλευτής σας". "Με χαίρονται" του απάντησε εκείνη με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να σχολιάζει: "Σας χαίρονται δεν αμφιβάλλω".

Η κ. Μεγαλοοικονόμου προσπάθησε αργότερα να απαντήσει  στον κ. Λεβέντη διαβάζοντας δελτίο τύπου που εξέδωσε η…  ίδια,  από το κινητό της, αλλά η προσπάθεια ήταν μάλλον ατυχής εκτός από περιπετειώδης. «Θα σας διαβάσω δελτίο τύπου στα ΜΜΕ… να το ξέρει ο πρόεδρος Ένωσης Κεντρώων» ξεκίνησε να λέει.   

Κάποια στιγμή όμως έχασε τη σειρά των λέξεων που διάβαζε και είπε αυθόρμητα, για να προκαλέσει χαμόγελα στην αίθουσα:  «Αχ! Τώρα το έχασα»! Δεν πτοήθηκε πάντως και πρόσθεσε «δεν πειράζει θα τα πω» συνεχίζοντας τον «εξάψαλμο» στον κ. Λεβέντη και ζητώντας στο τέλος «να σταματήσει να ασχολείται με μένα».