Βούρκωσε ο Καμμένος: Φεύγω με ψηλά το κεφάλι

Ποιο είπε ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά του

Τον απολογισμό των τεσσάρων ετών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έκανε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη Τύπου σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα.

«Φεύγω με ψηλά το κεφάλι», είπε νωρίτερα στην τελετή κοπής της πίτας του υπουργείου Άμυνας.

O απερχόμενος υπουργός σημείωσε πως παραδίδει την Ελλάδα ελεύθερη και μεγαλύτερη, ενώ υπογράμμισε πως το υπουργείο Άμυνας ήταν το μόνο υπουργείο στο οποίο όλα αυτά τα χρόνια «δεν πάτησε το πόδι του πιστωτής».

Ο κ. Καμμένος βούρκωσε σε κάποιο σημείο της ομιλίας του, ενώ ως το μεγαλύτερο επίτευγμά του ως ΥΠΕΘΑ χαρακτήρισε τη διατήρηση της συνοχής του στρατεύματος παρά τις τεράστιες μειώσεις στο προϋπολογισμό του υπουργείου.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ευχαρίστησε όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία που είχαν, ενώ είπε πως μέχρι να γίνουν οι κρίσεις τα καθήκοντα του απερχόμενου AΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, αναλαμβάνει ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής στον κ. Αποστολάκη θα γίνει αύριο στις 12.00.

Σημειώνεται πως στην τελετή παρέστησαν σύσσωμη η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου -εκτός του Α/ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, που εκείνη την ώρα είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ