Πρόκληση: Σκοπιανή υπουργός ζητά να απαγορευθεί το «Μακεδονία Ξακουστή»!

Στράφηκε και κατά του συνθήματος «η Μακεδονία είναι ελληνική»!

Η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων προχώρησε σε μια πρωτοφανή πρόκληση απέναντι στην χώρα μας:  Ζήτησε  να  σταματήσουν  οι Έλληνες να τραγουδούν τον ύμνο της Μακεδονίας και να φωνάζουν συνθήματα ότι «η Μακεδονία είναι Ελληνική»!  

 «Αυτό που συνέβη στην Ελλάδα δεν είναι στο πνεύμα της φιλίας, δεν είναι στο πνεύμα της δημιουργίας καλών σχέσεων γειτονίας. Υπάρχουν οργανωμένες ομάδες  που αντιτίθενται στο νέο πνεύμα που θέλουμε να επικρατήσει  στην περιοχή» δήλωσε η Ραντμίλα Σεκερίνσκα, αναπληρωτής πρωθυπουργος  και υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ.  

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΤΟΒΟ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ

Αλλά ο Ζάεφ δεν έχει μόνο τον πονοκέφαλο των σκοπιανών εθνικιστών, έχει και τους αλβανόφωνους που πίνουν νερό στο όνομα του UCK.  

Αλβανόφωνοί οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας στο Τέτοβο  έβρισαν και προπηλάκισαν τους Σλάβους της περιοχής  που δηλώνουν «Μακεδόνες».

ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ: 47 ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ" ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτοαποκαλούμενοι "Μακεδόνες" χορευτές έδωσαν τα ρέστα τους στο  φεστιβάλ των «μακεδονικών χορών»  που διοργανώνεται επί 47 χρόνια, ενώ φανατικές ομάδες, συνολικά  84 φορείς και κόμματα,  υπέγραψαν να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών.

«Ο κοινός εχθρός μας πρέπει να είναι η κυβέρνηση που είναι μια μαριονέτα» δήλωσε ο Γιάνκο Μπάτσεφ, πρόεδρος της «Ενωμένης Μακεδονίας». 

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ

Πριν απο λίγο οι εθνικιστές στα Σκόπια ανακοίνωσαν νέο συλλαλητήριο,  στο επόμενο δεκαήμερο,  έξω απο τη Βουλή, όπου την  Τετάρτη ξεκινά η συνταγματική αναθεώρηση. Έτσι τα Σκόπια μπάινουν και πάλι σε μια θερμή περίοδο.