Όλγα Κεφαλογιάννη: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή

«Έφτασε η ώρα για μία ισχυρή και ευημερούσα Ελλάδα» ανέφερε η βουλευτής ΝΔ

Η Όλγα Κεφαλογιάννη κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση ότι στο σκοπιανό δεν επιδίωξε εθνική ενότητα. Είπε πως ο πρωθυπουργός ήταν εκείνος που δυναμίτισε  κάθε δυνατότητα συνεννόησης και παραχώρησε μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, κάτι που κανείς προκάτοχός του δεν είχε κάνει μέχρι τώρα.

"Αυτή η συμφωνία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Ναι, στη λύση, όχι στην ήττα" ανέφερε η Βουλευτής ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε πως τρεις είναι οι προϋποθέσεις για να ανακτήσει η χώρα το χαμένο της διεθνές κύρος. Πολιτική σταθερότητα, Εμπιστοσύνη, Νέα εθνική ενότητα"

Όλγα Κεφαλογιάννη «Έφτασε η ώρα για μία ισχυρή και ευημερούσα Ελλάδα»

"Πεποίθησή μου είναι ότι η Ελλάδα έχει τη δύναμη να σηκωθεί και πάλι ισχυρή και ευημερούσα. Έφτασε η ώρα" δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σημαντικοί ομιλητές στην εκδήλωση για τη θέση της Ελλάδας στο Νέο Διεθνές Περιβάλλον

Η αίθουσα που έγινε η εκδήλωση ήταν ασφυκτικά γεμάτη και το πάνελ των ομιλητών εκλεκτό. Ο πρέσβης επί τιμή, Αλέξανδρος Μαλλιάς, ο Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Κώστας Λάβδας και ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Μάνος Καραγιάννης. 

Η πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου ήταν επίσης στην πρώτη γραμμή των καθισμάτων και η παρέμβασή της στη συζήτηση ξεχώρισε.

Όλοι συμφώνησαν πως πρέπει να είμαστε ξεκάθαρα προσανατολισμένοι στο δρόμο της Ευρώπης και της Δύσης και ταυτόχρονα η χώρα μας να εκμεταλλευτεί τις εξελίξεις προκειμένου να αναβαθμίσει το ρόλο της διεθνώς με μια νέα στρατηγική αναγέννησης. 

Πηγή φωτογραφίας Eurokinnisi.gr