Σε οριακό σημείο οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Τι δείχνει η ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα σε Τζανακόπουλο και Καμμένο

«Έχουμε περάσει μνημόνια, έχουμε περάσει δύσκολα νομοσχέδια, σε αυτό το οριακό σημείο οι δυο συγκυβερνώντας δεν είχαν φτάσει ποτέ: Να στέλνει δημόσια μηνύματα ο ένας στον άλλο»  σχολίασε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. Αφορμή το μήνυμα Καμμένου προς το Μέγαρο Μαξίμου  ότι η συμφωνία πρέπει να  ψηφιστεί από 180 βουλευτές. «Δηλαδή τους είπε ότι δεν θα σηκώνει μόνος του το βάρος, να βάλουν και τη ΝΔ στο παιχνίδι, γιατι αλλιώς δεν ψηφίζει» σχολίασε η Κ. Μακρή.

Υπενθύμισε επίσης ότι ο Δημήτρης Τζανακοπουλος του απάντησε ότι θα πάνε με 151 και αμέσως μετά θα ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης. «Τι σημαίνει αυτό; Τον προκάλεσε και του είπε «ρίξε μας». Δηλαδή του μετακυλίει την ευθύνη για ενδεχόμενη πτώση της κυβέρνησης» τόνισε η σχολιάστρια του Star.

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή:

«Τώρα με αυτό το κλίμα και τις οξυμένες αντιδράσεις ούτε ο πρωθυπουργός που υπέγραψε μπορεί να κάνει πίσω ούτε ο Πάνος Καμμένος που το κόμμα του ειναι “στην πρέσα”. Γι’ αυτό και είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται στα σοβαρά η εντύπωση ότι υπάρχει σοβαρό κυβερνητικό ρήγμα, το οποίο ειναι αμφίβολο αν μπορεί να κρυφτεί πίσω απο πιθανές θετικές εξελίξεις αύριο στο θέμα της οικονομίας και του χρέους».