Καμπάνια για την Ευρώπη από το Ποτάμι στα χνάρια του… Μακρόν

Και ερωτηματολόγιο με τίτλο «φαντάσου την Ευρώπη»

 «Τι έχει μείνει από την επίσκεψη Μακρόν στην Πνύκα τον περασμένο Σεπτέμβριο; Ίσως και τίποτα» επισημαίνει  ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στο facebook και  προσθέτει: «Ο Εμανουέλ Μακρόν μας είχε προτείνει – είχε προτείνει στους Έλληνες – να ξεκινήσει από εδώ η συζήτηση για την νέα Ευρώπη. Δεν το κάναμε. Το καθημερινό σκουπίδι και τα επείγοντα πνίγουν στον τόπο μας πολλά από τα σημαντικά. Ήδη στις άλλες χώρες της Ε.Ε. ξεκίνησε ο διάλογος για την Ευρώπη που θέλουμε. Πρώτο βήμα η τοποθέτηση των Ευρωπαίων πολιτών σε δέκα ερωτήματα για αυτά που ζούμε και αυτά που θέλουμε να αλλάξουμε».

O Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρει τέλος στην ανάρτησή του:

«Στην Ελλάδα, την σκυτάλη της διαβούλευσης που ξεκίνησε το En Marche στην Γαλλία, παίρνει Το Ποτάμι – το πλέον φιλοευρωπαϊκό Κίνημα της χώρας. «Φαντάσου την Ευρώπη» - Imagine Europe - όπως θα έλεγε και ο John Lennon. Απάντησε, λοιπόν, στις δέκα ερωτήσεις και ετοιμάσου για το επόμενο βήμα».

Το ερωτηματολόγιο μπορεί να το βρει κάποιος και να απαντήσει στην ηλεκτρονική  διεύθυνση:  https://topotami.gr/fantasou-tin-evropi/