Πάνος Καμμένος: «Όσοι σκέφτονται μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες πρέπει να θυμούνται το 1821»

Το μήνυμα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας μετά από την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Σε μήνυμά του μετά από την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε τη στήριξη των φίλων και συμμάχων με πράξεις καθώς όπως είπε «δε φτάνουν οι δηλώσεις», για να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι δύο στρατιωτικοί.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επεσήμανε ότι «τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους» και αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, τόνισε ότι «θα επιδιώξουμε και θα πετύχουμε την απελευθέρωσή τους».

Ο ίδιος τόνισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία».

Υπογράμμισε επίσης ότι «όσοι σκέφτονται μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες πρέπει να θυμούνται το 1821. Πώς ο ελληνικός λαός αντιμετώπισε την οθωμανική αυτοκρατορία και τη συνέτριψε».

Τέλος, κάλεσε την Άγκυρα να καταλάβει «ότι μπορεί να στέλνουμε μηνύματα ειρήνης συνεχώς, αλλά τέτοιους είδους συμπεριφορές την απομονώνουν και τη στέλνουν πίσω από εκεί που ξεκίνησε, τα βάθη της Ανατολής».