Επίσκεψη Τσίπρα σε φαρμακευτική επιχείρηση στην Πάτρα

Επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση

Για την ανάπτυξη αντιπαρατέθηκαν σήμερα Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην Πάτρα ήταν σήμερα ο πρωθυπουργός ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας και έμμεσα αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis.

"Υπάρχουν και αρνητικά - και μάλιστα πολύ επίκαιρα τις τελευταίες ημέρες - αρνητικά δρούσες επιχειρήσεις πολυεθνικές στη χώρα μας" τόνισε ο πρωθυπουργός πριν μιλήσει στο Περιφερειακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.  

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Έμφαση έδωσε ο κ. Τσίπρας στην κατάρτιση των νέων επιστημόνων και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνομίλησε με νέους ερευνητές.

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο τον Αύγουστο αλλά ξεκαθάρισε ότι για εκείνον το τέλος της κρίσης θα σημάνει όταν οι νέοι επιστήμονες θα έχουν τη δυνατότητα να μην μεταναστεύουν

ΕΠΙΘΕΣΗ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Για τοξικότητα στην πολιτική ζωή της χώρας τις τελευταίες ημέρες έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συμμετοχή του σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης του 2ου διαγωνισμού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως είναι πολιτικός που πιστεύει στη συναίνεση αλλά κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν δείχνει τέτοια διάθεση.

«Όταν η πολιτική ζωή του τόπου βουλιάζει στη σκανδαλολογία και στη λάσπη είναι δύσκολο να υπάρξει συναίνεση», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την οικονομία επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για μείωση των φόρων και τόνισε πως «η επόμενη κυβέρνηση θα είναι αδιαπραγμάτευτα μεταρρυθμιστική».