Κ. Μακρή: Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Οι κουκουλοφόροι δρουν πλέον ανεξέλεγκτοι

Στις καταστροφές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας από κουκουλοφόρους αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή, στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  

«Κι αν δεν μπορούν να αφαιρεθούν οι κόκκινες μπογιές απο τα έπιπλα και τους τοίχους , τότε το κόστος των ζημιών θα εκτοξευτεί σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που μαντέψτε βεβαίως ποιος θα πληρώσει»  τόνισε.  

«Μιλάμε για μια ομάδα 20 ανθρώπων που έκανε τρεις τέσσερις επιθέσεις σε διάστημα 24 ωρών. Κι αν δεν ειναι οι ίδιοι και ειναι 40 συνολικά,  δεν εχει καμια διαφορά. Το πολύ ανησυχητικό ειναι ότι η βία πια ειναι μια αποδεκτή κατάσταση. Είναι η καθημερινότητά  μας. Κάνει έκκληση ένας πρύτανης στον υπουργό ότι έχει ανάγκη προστασίας και δεν συγκινείται κανείς!» επισήμανε η σχολιάστρια του Star.

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή:   

«Και εδώ δεν ζητεί κανείς να αυστηροποιηθεί ο νόμος, όπως γίνεται με τους διαδηλωτές των πλειστηριασμών,  αλλά να εφαρμοστεί ο νόμος. Να πιάσουν κάποιους γι’  αυτές τις καταστροφές. Όσο τους αφήνουν, τόσο το πρόβλημα διογκώνεται κι η κατάσταση θα γίνεται ανεξέλεγκτη».