Παραλίγο στα χέρια Άδωνις και Κωνσταντινέας: Σηκώθηκε ο Παπαδάκης για να τους χωρίσει!

Άγριος καυγάς στο πάνελ του ΑΝΤ1 - Γεωργιάδης: Έζησα την απόλυτη καφρίλα

Λίγο ακόμη και θα ερχόντουσαν στα χέρια ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Πέτρος Κωνσταντινέας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και η αντιπαράθεσή τους χτύπησε «κόκκινο», με τον Γιώργο Παπαδάκη να σηκώνεται από την καρέκλα του για να προλάβει τα χειρότερα.

Η κατάσταση άρχισε να οξύνεται όταν ο κ. Κωνσταντινέας αποκάλεσε τον κ. Γεωργιάδη «μπιφτεκά», λέγοντας πως «εκεί που γλύφεις τώρα, κάποτε έφτυνες».

Μάλιστα, άφησε και υπονοοούμενα λέγοντας πως έχει «φιλοσοφία Dancing with the Stars» (σ.σ. έχει συμμετάσχει η σύζυγος του κ. Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου).

«Η υπομονή μου έχει και τα όριά της. Θα προσβάλει τη γυναίκα μου στον ΑΝΤ! για το σόου του ΑΝΤ1, κύριε Παπαδάκη;» είπε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος παίρνοντας στη συνέχεια το λόγο αναφέρθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την έξοδό του μέχρι πρωίας στα μπουζούκια της ημέρες της εθνικής τραγωδίας στη Μάνδρα: «Χαρίζω το ήθος που ακούσατε σε όσους ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο να έρθει στη Βουλή. Όταν είσαι ο άνθρωπος που όλη η Ελλάδα είδε να χορεύει στην Πάολα με 23 νεκρούς και μετά να πηγαίνεις στο ΣΚΑΪ και να κάνεις μαθήματα στη δήμαρχο, το να κάνεις σε μένα υποδείξεις σε θέματα ήθους πάει πολύ».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε στη συνέχεια μια φωτογραφία του κ. Γεωργιάδη που διασκεδάζει με τη σύζυγό του σε νυκτερινή έξοδο και… έγινε το μπαμ, με τον Γιώργο Παπαδάκη να σηκώνεται όρθιος για να χωρίσει τους δύο πολιτικούς και στη συνέχεια να «σφυρίζει» για να δώσει τέλος στον καυγά.

Ακολουθούν οι διάλογοι που λίγο έλειψε να οδηγούσαν σε χειροδικία:

Κωνσταντινέας: Πάρε εδώ πως ήσουν λιάρδα με τη γυναίκα σου…

Γεωργιάδης: Όταν είχε νεκρούς; Όταν είχε νεκρούς;

Κωνσταντινέας:  Κοίτα εδώ… Πάρτο, πάρτο!

Γεωργιάδης: Όταν είχε νεκρούς βγήκα με τη γυναίκα μου;

Κωνσταντινέας: Ηρέμησε, ηρέμησε!

Γεωργιάδης: Κύριε Παπαδάκη την προσωπική μου ζωή θα μου βγάλει ο κ. Κωνστνατνέας;

Κωνσταντινέας: Μην κάνεις έτσι. Λιάρδα ήσουν!

Γεωργιάδης: Στους νεκρούς πάνω πήγες. Στο αίμα των ανθρώπων πήγες και τώρα μικλάς.

Κωνσταντινέας: Ηρέμησε! Χαλάρωσε, δεν σε φοβάμαι!

Γεωργιάδης: Εγώ δεν σε φοβάμαι! Δεν είμαι σαν τους άλλους!

Κωνσταντινέας: Καλά… Μην σκίσεις κάνα καλσόν! 

Γεωργιάδης: Άσε και τις εποχές σου στη διαιτησία που είσαι και περήφανος. Όλη η Ελλάδα ξέρει τι έκανες ως διαιτητής.

Κωνσταντινέας: Ναι, επαναστάτης με αιτία. Είσαι  ο μεγαλύτερος πολιτικός μπιφτεκάς. Θα φύγεις από τη χώρα πάλι; Γιατί αυτά έλεγες!

Γεωργιάδης: Θα είμαι εδώ για να κλείσω φυλακή όσους πρέπει να μπουν φυλακή!

Γεωργιάδης: Έζησα την απόλυτη καφρίλα

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έγραψε στη συνέχεια στον λογαριασμό του στο twitter πως έζησε «την απόλυτη καφρίλα» και έκανε λόγο για «λάσπη, επίθεση σε οικογένειες και ύβρεις».

Μάλιστα, ευχαρίστησε τον Γιώργο Παπαδάκη και τους συνεργάτες του, λέγοντας πως του εξέφρασε προ ολίγου την πλήρη του καταδίκη σε αυτό που έζησε «με τις ανήκουστες ύβρεις και προσβολές προς την οικογένειά μου».