K. Μακρή: Ατιμωρησία παντού! Δεν αφαίρεσαν ούτε μέρα την άδεια από γιατρό-βιαστή

Κανονικά εργάζονται στον ΕΦΚΑ υπάλληλοι που είχαν κατακλέψει τα Ταμεία τους

Μια καινούργια πληροφορία για τον γιατρό-βιαστή στον οποίο αναφέρθηκε ρεπορτάζ του Star,  αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού με τη Μάρα Ζαχαρέα:  

«Το ψάξαμε και τελικά βρήκαμε ότι δεν έχει διαγραφεί ούτε μια ημέρα από τον Ιατρικό Σύλλογο! Γιατί λένε ότι τον  βιασμό για τον οποίο καταδικάστηκε τον έκανε στην Ηλεία. Αφού δεν τον διέγραψαν λοιπόν απο την Ηλεία, δεν μπορούσε να τον διαγράψει και ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας και έχει μια χαρά την άδειά του!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίορκος μαιευτήρας-γυναικολόγος φυλακίστηκε για βιασμό ασθενή του και όταν βγήκε συνέχισε να εργάζεται

Η Κ. Μακρή ανέφερε ότι δεν υπάρχει πιο τρανταχτή απόδειξη απο αυτή για το  ότι ένας άνθρωπος μπορεί να είναι πιο ισχυρός απο ολόκληρο το κράτος, αρκεί να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες του. «Ότι δεν μιλάει  κανείς με κανέναν, ότι δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά και ότι δεν νοιάζεται κανείς να ψάξει» τόνισε ο σχολιάστρια του Star.   

H ίδια αναφέρθηκε και σε άλλο παράδειγμα ατιμωρησίας:  «Υπήρχαν 19 εργαζόμενοι που είχαν κατακλέψει τα Ταμεία τους. Τον Ιούνιο φωνάζαμε κάντε κάτι, γιατί λήγει η αργία τους και αν δεν συνεδριάσουν εγκαίρως τα πειθαρχικά θα επιστρέψουν στις θέσεις τους».

Κατέληξε η Κ. Μακρή στο σχόλιό της:   

«Είναι σχεδόν Δεκέμβριος και εκείνοι δουλεύουν στον ΕΦΚΑ κανονικά.  Από τους 19 μόνο 4 τέθησαν σε δυνητική αργία. Για τους άλλους 15 δεν εχει συνεδριάσει κανένα πειθαρχικό. Τους πληρώνουμε ακόμη!».