K. Mακρή: Νοσεί η κυβέρνηση στο ζήτημα της αποτελεσματικότητας

Τα προβλήματα δεν λύνονται όταν κρύβονται κάτω από το χαλί

«Kαι στην πολιτική, όπως στη ζωή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και η  κυβέρνηση πάσχει σοβαρά στην αποτελεσματικότητα» σχολίασε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.   

Ανέφερε συγκεκριμένα η σχολιάστρια του Star:   

Στην Παιδεία: Πάει να κάνει μια αλλαγή και τελικα για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι και η εκκλησια και ο Φίλης, δεν κάνει τίποτα ουσιαστικό. Μέχρι και οι τραγουδιστές αντί να το θεωρούν χαρά τους να ειναι στα σχολικά βιβλία, τελικά  διαχωρίζουν τη θέση τους.

Στην Υγεία:  Θέλουν να μας πείσουν ότι όλα ειναι τέλεια και μάλιστα με την παρουσία του στο υπουργείο βάζει ασπίδα ο πρωθυπουργος. Ο  κόσμος όμως πώς ειναι στα νοσοκομεία; Αν του λένε όλα ειναι τέλεια θα τον πείσουν ;

Στην ασφάλεια: Δεν ειναι η λύση του προβλήματος να κάνει κανείς τον τροχονόμο. Σήμερα τα σπάνε οι κουκουλοφόροι, αύριο κυκλοφορούν οι αστυνομικοί. Να σπάσουν τα άβατα θέλουν οι πολίτες – όχι ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κάτια Μακρή:

«Σε κανένα πρόβλημα της καθημερινότητας η κυβέρνηση δεν θέλει να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Και πραγματικά δεν ξέρω ποιος ειναι αστοιχείωτος και ποιος όχι. Ξέρω ότι τα προβλήματα πλέον μας στοιχειώνουν».