ΧΑΜΟΣ στο Twitter των πολιτικών για την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο

Καταδικάζουν το χτύπημα και στέλνουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Τη συμπαράστασή του στον πρώην Πρωθυπουργό εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με ανάρτησή του στο Twitter. 

«Εχθροί μας δεν είναι μόνο οι επίδοξοι δολοφόνοι αλλά και αυτοί που σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία» έγραψε. 

Ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς έστειλε τις ευχές του για «Περαστικά» σημειώνοντας στο Twitter: «Περαστικά στον Λουκά Παπαδήμο και στους ανθρώπους που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του. Πλήγμα στην δημοκρατία τέτοιες ενέργειες».

Η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ελλάδας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, σημείωσε: "Η δολοφονική επίθεση στον Πρ πρωθυπουργό προκαλεί αποτροπιασμό. Δεν αρκούν οι καταδίκες χρειάζεται δράση & εγρήγορση"

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος έγραψε: "Αποτροπιασμός και καταδίκη για την άνανδρη, δολοφονική επίθεση κατά του Προέδρου της Ακαδημίας Λ. Παπαδήμου. Θερμές ευχές να πάνε όλα καλά".

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σημείωσε: "Το τρομοκρατικό χτύπημα ενάντια στο Λ. Παπαδήμο,είναι τρομοκρατικό χτύπημα ενάντια στη Δημοκρατία.Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες"

Και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, έγραψε στο twitter: "Συγκλονισμένος από την άνανδρη επίθεση εναντίον του πρώην Π/θ της Ελλάδος κ. Λουκά Παπαδήμου. Εύχομαι να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο".