Έκανε... SPA αλλά δεν χαλάρωσε ο Άδωνις – Νέα επίθεση στον Τσίπρα

"Η αξιολόγηση θα κλείσει γιατί ο Αλέξης θέλει πάρα πολύ να μείνει πρωθυπουργός"

Εάν ήταν στο χέρι του Αλέξη Τσίπρα, δεν θα είχαμε ποτέ ξανά εκλογές στην Ελλάδα. Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος όπως μεταδώσαμε την Κυριακή στο star.gr, πέρασε το Πάσχα με την σύζυγο του, στο Αμύνταιο Φλώρινας με σπα και λουλούδια!

Ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία», γι΄ αυτό και, όπως είπε, ο ίδιος δεν ήταν ποτέ υποστηρικτής της θεωρίας της «αριστερής παρένθεσης».

Ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η αξιολόγηση θα κλείσει καθώς, όπως ισχυρίζεται, «ο κ. Τσίπρας θέλει πάρα πολύ να μείνει πρωθυπουργός και οι βουλευτές του να μείνουν βουλευτές».

Ο γνωστός πολιτικός δήλωσε «ευτυχής» για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής στη Βουλή για τον χώρο της Υγείας καθώς, όπως τόνισε θα αναδειχθεί το έργο του ως υπουργού Υγείας, ο οποίος μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη και προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις.

Στο ερώτημα "γιατί η Ν.Δ. μιλά για 4ο μνημόνιο, την ώρα που και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας διαβεβαιώνει ότι «δεν θα υπάρξει άλλο πρόγραμμα»", ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ότι «δεν σημαίνει ότι όταν λέει κάτι ο κ. Σόιμπλε, είναι κατ' ανάγκη σωστό».

Σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς πάντως, ο κύριος Γεωργιάδης... δίνει συνεντεύξεις ακόμη και όταν κάνει διακοπές!