Και οι βουλευτές Ντζιμάνης- Γιακουμάτος εισέπραξαν την 13η σύνταξη!

Τουλάχιστον δύο οι βουλευτές που δεν το εισέπραξαν

Οι βουλευτές  Γιώργο Ντζιμάνης  (ΣΥΡΙΖΑ) και  Γεράσιμος Γιακουμάτος ( ΝΔ) αποδεικνύεται ότι εισέπραξαν το επίδομα συνταξιούχων και προστίθενται στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα και Τριανατάφυλλο Μηταφίδη, οι οποίοι επίσης το εισέπραξαν.

Ο απόστρατος αξιωματικός Γ. Ντζιμάνης ισχυρίσθηκε ότι μετά τον θόρυβο που  έγινε  αντιλήφθηκε ότι εισέπραξε και ο ίδιος το επίδομα την Δευτέρα που πέρασε και το επέστρεψε μέσω τραπέζης στον ΕΦΚΑ.  

Το ίδιο συνέβη και με τον Γ. Γιακουμάτο, ο οποίος όμως δεν το επέστρεψε, καθώς  όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του,  έχει δώσει πολλαπλάσια χρήματα, άνω των  4.000 ευρώ σε συσσίτια κλπ.  

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Μπαλαούρας δεν επέστρεψε το ποσό στον ΕΦΚΑ αλλά στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας των υπαλλήλων της ΤτΕ, ενώ ο κ. Μηταφίδης τα επέστρεψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star το έκτακτο βοήθημα έχουν εισπράξει τελικά όλοι οι βουλευτές που είναι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι! Παράλληλα, διαψεύδεται στην πράξη ο ισχυρισμός του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης ότι όλοι οι βουλευτές που εισέπραξαν την 13η σύνταξη την επέστρεψαν, καθώς είναι τουλάχιστον δύο όσοι δεν το έπραξαν.