Λογοθεραπεύτρια "τα έψαλε" στον Πολάκη για τις περικοπές στην ειδική αγωγή

Τι είπε η κοπέλα στο STAR

Σφοδρή αντιπαράθεση είχε ο Παύλος Πολάκης με μία λογοθεραπεύτρια που διαμαρτυρήθηκε για τις περικοπές στην ειδική αγωγή.

«Έχω δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας, τον Ιούλιο του 2015, 1η Ιουλίου του 2015, το οποίο λέει…» είπε η λογοθεραπεύτρια.

Πολάκης: «Ποιο 2015, άλλοι παπάδες ήρθανε, άλλα χαρτιά βαστούνε»

Συνεχίζει η κοπέλα: «Είναι το ίδιο υπουργείο, συνεχίζεται η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και εκτιμώ και το δικό σας έργο. Δε θέλουμε τέτοιους; Δεν θέλετε τέτοιους; Αλήθεια; Τι θέλετε; Ανθρώπους να γλείφουν υπουργούς;»

Πολάκης: «Θα αλλάξει το παραμύθι αυτό, θα γίνει, οπότε λοιπόν προσέξτε, εμείς δεν πέσαμε από τον Άρη, ξέρουμε τι συμβαίνει, θα δώσουμε μια δίκαιη λύση».

Είναι η κραυγή απόγνωσης μιας λογοθεραπεύτριας στον Παύλο Πολάκη ο οποίος μίλησε σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Η επαγγελματίας της υγείας διαμαρτύρεται για τις μειώσεις στα κονδύλια που αφορούν στην ειδική αγωγή των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και θα οδηγήσουν σε λουκέτο τις μικρές επιχειρήσεις.

«Μπορείτε να που πείτε ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα δημοκρατίας και διαφάνειας πως έκανε κλειστή διαβούλευση χριστουγεννιάτικα; Κι εσείς μας λέτε ότι λειτουργούσαμε με μαύρο χρήμα...ήταν άσπρες οι επιχειρήσεις μας»

Πολάκης: «Δεν περνάτε μόνο 250 ευρώ»

«Τώρα θα γίνουν μαύρες. Δεν μπορώ να έχω ελεγκτικό μηχανισμό αν δεν έχω σύμβαση»

Το STAR επικοινώνησε με τη λογοθεραπεύτρια, η όποια μας είπε: «Πήγα σε μια ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ για να θέσω ένα ερώτημα. Δεν θα μπω σε καμία πολιτική αντιπαράθεση»

ΔΕΙΤΕ επίσης: ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ on air Πολάκης-Γεωργιάδης: «Είσαι μέσα στα σκ@τ@» - «Θα πας φυλακή»!