Παππάς: Η κυβέρνηση κινείται με αρχές για τα ΜΜΕ με οικονομικά προβλήματα

«Τα ένδικα μέσα πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ, αλλά υπάρχουν και όρια» δήλωσε για την μήνυση Καμμένου

Τις εξελίξεις και τα οικονομικά προβλήματα  στον χώρο των ΜΜΕ σχολίασε ο   υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας απόψε στην ΕΡΤ.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον ΔΟΛ  και το Mega Channel,  υποστήριξε ότι στα θέματα αυτά η κυβέρνηση κινείται με αρχές, ενώ  ευχήθηκε να υπάρξει μία λύση «τύπου Μαρινόπουλου», όπου θα βρεθεί επενδυτής .

Σχετικά με τις αγωγές και τις  μηνύσεις του Π. Καμμένου κατά των δημοσιογράφων Α. Πετρουλάκη και Γ. Κουρτάκη-Π. Τζένου, ο κ. Παππάς παραδέχθηκε ότι κάποια ένδικα μέσα πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ, αλλά πρόσθεσε ότι «ταυτόχρονα υπάρχουν και ανυπέρβλητα όρια» όπως είναι η προσβολή των συγγενικών προσώπων.  «Να συμφωνήσουμε ότι αυτά τα όρια δεν μπορεί κανείς να τα υπερβαίνει»,  τόνισε για το ίδιο ζήτημα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.