Και το ΠΑΣΟΚ ζητά εκλογές: Προσφυγή στις κάλπες μόλις κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση!

Λοβέρδος: Θα οδηγηθούμε σε 4ο Μνημόνιο όσο οι πολίτες δεν ανακόπτουν την πορεία της κυβέρνησης

«Δεν υπάρχει καμία πολιτική διαπραγμάτευση, είναι ψέματα όλα αυτά» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με τις επικείμενες επαφές του Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ για την αξιολόγηση.

«Οι προσδοκίες που θέλει η κυβέρνηση να δημιουργήσει είναι ψευδείς. Συνεπώς δεν υπάρχει τίποτε, η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε νέα μέτρα και επομένως θα οδηγηθούμε σε ένα τέταρτο μνημόνιο που όσο οι πολίτες δεν ανακόπτουν την πορεία αυτή, τότε θα συνεχίσουμε στην ίδια κατάσταση» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο κ. Λοβέρδος τάχθηκε υπέρ της προσφυγής στις κάλπες και μάλιστα τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ θα τις ζητήσει μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης: «Είναι κατάλληλη η συγκεκριμένη συγκυρία γιατί θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και επομένως είναι κατάλληλος ο χρόνος».

Τέλος, στην ερώτηση γιατί ο κόσμος στην περίπτωση εκλογών να εμπιστευτεί ξανά το ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως «το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει διαζύγιο από το ψέμα και διαθέτει έμπειρα στελέχη».