ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ στη Βουλή: Σόου Κασιδιάρη με… live υποκλοπή!

Θέλησε να αποδομήσει τις καταγγελίες του ΚΚΕ κάνοντας ο ίδιος συνακρόαση τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ

Ένα… απίστευτο σόου έδωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην Επιτροπή Θεσμών όπου εξετάστηκαν οι καταγγελίες του ΚΚΕ για τις συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο στον Περισσό.

Ο βουλευτής της Χρυσής θέλησε να αποδομήσει τις καταγγελίες του Κομμουνιστικού Κόμματος και έκανε ο ίδιος… «υποκλοπή», βάζοντας σε συνακρόαση τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ.

«Θα λύσω πολλές απορίες με την τοποθέτησή μου. Απ’ ότι κατάλαβα, καλούσε κάποιος με απόκρυψη και απαντούσε ταυτόχρονα η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ» είπε ο κ. Κασιδιάρης, με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ζαμπίρα να διευκρινίζει ότι αυτό γινόταν «αλλά όχι ταυτόχρονα».

«Άμα μου δώσετε τώρα το κινητό σας μπορώ να κάνω εγώ συγχώνευση κλήσης. Δηλαδή εγώ τώρα μπορώ να καλέσω το ΚΚΕ και μετά να πατήσω προσθήκη κλήσης και να καλέσω τη ΝΔ και να μιλάνε ταυτόχρονα. Προφανώς, κάποιος πιτσιρικάς πέμπτης δημοτικού πήρε στο ΚΚΕ και μετά στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τους έκανε πλάκα. Θα σας το κάνω τώρα εγώ εδώ» είπε ο κ. Κασιδιάρης και… άρχισε να πληκτρολογεί στο τηλέφωνό του.

«Θα κάνουμε σοβαρή συζήτηση ή…» παρενέβη ο Θανάσης Παφίλης, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να ανοίγει τη συνομιλία στο τηλέφωνό του και να ακούγονται τόσο το κέντρο του κόμματός του όσο και το κέντρο του ΚΚΕ.

«Τι θα γίνει τώρα εδώ; Σόου Κασιδιάρη;» είπε εκ νέου ο βουλευτής του ΚΚΕ.

«Το σόου γίνεται εκ του μη όντος! Σας έβαλα εδώ και μιλούσαν μαζί το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή; Ποιος είμαι; O υπερκοριός; Η CIA;» είπε ο κ. Κασιδιάρης, με τον κ. Παφίλη να αφήνει υπονοούμενα μήπως φοβάται κανείς μήπως βγει ποιος είναι πίσω από τις αποκρύψεις.

«Τι να βγει; Παιδάκια πέμπτης δημοτικού σας κάνανε πλάκα και γελάει το πανελλήνιο!» κατέληξε ο κ. Κασιδιάρης.

Δείτε ακόμη:

Ομολογία-ΣΟΚ από την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου: Τα σημαντικά καλύτερα να τα λέτε γραπτώς!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top