Χαμός με την Αυλωνίτου:Βάφτισε τη νήσο «ΡΩ»… «ΤΩ» και την περνούν γενεές δεκατέσσερις

«Με το καλό και στο Παστελόριζο» της γράφουν-Δυο φορές έκανε το ΙΔΙΟ λάθος η βουλευτής

Χαμός με την Αυλωνίτου:Βάφτισε τη νήσο «ΡΩ»… «ΤΩ» και την περνούν γενεές δεκατέσσερις

​Το τι γίνεται τις τελευταίες ώρες στα social media… ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ με την επική γκάφα της Ελένης Αυλωνίτου, η οποία βάφτισε την ακριτική «ΡΩ»… «ΤΩ»!

Ναι… καλά διαβάσατε. Η βουλευτής Β΄Αθήνας ��πισκέφτηκε την Δευτέρα με τον Πάνο Καμμένο και μέλη της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής τη νήσο Ρω, μόνο που… από την άγνοια της (;), από βιασύνη (;), από το auto-correct (;) η Ελένη Αυλωνίτου έγραψε στο Facebook:

182971.jpg
«Πατήσαμε την ακριτική ΤΩ!» (το έγραψε και με κεφαλαία για να μην υπάρχει περιθώριο να μην το δει κάποιος), και από εκεί κι έπειτα ξεκίνησε ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την περνούν γενεές… δεκατέσσερις.

Βέβαια να΄ναι καλά ο Ζούκερμπεργκ, η Ελένη Αυλωνίτου κατάφερε και έκανε edit ώστε να διορθώσει το λάθος, έλα όμως που στο edit history η γκάφα υπάρχει ακόμα.

αυλωνιτου αρχικη ΤΩ.jpg
Και δεν σταματά εδώ. Έχουμε κι άλλο, καθώς έκανε για δεύτερη φορά ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ: Λίγη ώρα μετά την αρχική γκάφα της, η βουλευτής… επανήλθε με νέα ανάρτηση στο Facebook, ξαναγράφοντας τη νήσο «Ρω»… «Τω»:

15288693_1332717840080419_422402831049023928_o.jpg
«Μετά το τρισάγιο (τροσάγιο το είχε γράψει κανονικά) στη μνήμη της κυράς της ΤΩ και την κατάθεση στεφάνου» ήταν η λεζάντα της εν λόγω φώτο.

αυλωνιτου.jpg

Άντε πάλι από την αρχή κράξιμο, μέχρι που το Facebook έκανε και πάλι το «θαύμα» του, με το edit να βάζει τα πράγματα στη θέση τους, αφήνοντας στο edit history το…αρχικό κραυγαλέο λάθος.

Καλύτερα δηλαδή να έσβηνε τις αναρτήσεις και να τις περνούσε ξανά από την αρχή!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ:

παστελοριζο.jpg
σχολιο1.jpg
σχολιο2.jpg
σχολιο3.jpg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΞΕΣΑΛΩΣΑΝΕ στα social media με το λάθος της Αυλωνίτου για τη νήσο Ρω που έγινε Τω!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top