Ρίχνει τους τόνους ο Καμμένος: «Η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ πολεμοχαρής»

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο παράγων που εγγυάται την απαραίτητη ομοψυχία και ενότητα»

​Μετά τις συνεχόμενες Τουρκικές και Αλβανικές προκλήσεις, ο Πάνος Καμμένος επιχείρησε να ρίξει τους τόνους.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, από την σχολή Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο Αττικής όπου βρέθηκε με αφορμή τον εορτασμό της Προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας, έστειλε μήνυμα προς Αλβανία και Τουρκία, λέγοντας:

«Η Ελλάς δεν υπήρξε ποτέ πολεμοχαρής. Ούτε τώρα είναι. Αυτό ας το ακούσουν ορισμένοι στα ανατολικά, αλλά και στα βόρεια σύνορά μας».

Παράλληλα, τόνισε ότι «οι αναθεωρητικές και αλυτρωτικές εξάρσεις, οι πολεμικές συγκρούσεις, η επιβολή του δικαίου του ισχυρότερου έναντι του διεθνούς δικαίου, η εξάπλωση της τρομοκρατίας, αποτελούν πηγές ανησυχίας και αλυσιδωτών προβλημάτων, που δυστυχώς δεν μας αφήνουν ανεπηρέαστους».

17368080.jpg
Πρόσθεσε ακόμα πως «καλούμαστε να διαφυλάξουμε την εθνική μας ταυτότητα και να συνεχίσουμε να αποτελούμε μια όαση σταθερότητας, το προπύργιο του δυτικού πολιτισμού με τις αξίες που τον συνοδεύουν, στην πολύπαθη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», για να καταλήξει λέγοντας πως:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο παράγων που εγγυάται την απαραίτητη ομοψυχία και ενότητα, δηλώνουν παρούσες και έτοιμες, κάθε ώρα και κάθε μέρα, να υποστηρίξουν τα δικαιώματα της χώρας μας και τα συμφέροντα άμυνας και ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών, τα οποία προέρχονται από διεθνείς συνθήκες, είναι αναγνωρισμένα και κατοχυρωμένα και δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε καμία υποχώρηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top