Νοτοπούλου: Από… καθαρίστρια διευθύντρια σύμφωνα με δημοσίευμα!

Είχε διορισθεί στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον Γιάννη Μπουτάρη

Στον τομέα… καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης είχε προσληφθεί επί δύο μήνες, από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο του 2012, όταν και πάλι ήταν δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης, η διευθύντρια σήμερα του γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά!

Όπως περιγράφεται στην σύμβαση πρόσληψής της «κύρια υποχρέωση της αντισυμβαλλομένης είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων ή το σάρωμα των οδών, πλατειών και κοινόχρηστων χώρων της πόλης, σύμφωνα με τις υποδείξεις του αρμόδιου επόπτη, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία…».

Υπάρχει βέβαια και μια μικρή «λεπτομέρεια»: Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνεργάτης του βουλευτή του σήμερα Τριαντάφυλλου Μηταφίδη και εκπρόσωπος τύπου του ως υποψήφιου δημάρχου το 2010 στη Θεσσαλονίκη.

Και μπορεί η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» να μην πήγε καλά και να αναδείχθηκε πέμπτη, αλλά δύο χρόνια αργότερα έγινε η πρόσληψη, με σύμβαση ορισμένου χρόνου και στον τομέα καθαριότητας, από τον επικεφαλής του Δήμου (και άλλης δημοτικής παράταξης) Γιάννη Μπουτάρη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα για τον ίδιο ζήτημα «οι κακές γλώσσες στην πόλη του Θερμαϊκού λένε ότι η πρόσληψή της αποτέλεσε ουσιαστικά ένα μικρό “ρουσφέτι” από τον Γιάννη Μπουτάρη στον συνδυασμό της αντιπολίτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τον Τριαντάφυλλο Μηταφίδη".

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top