«ΒΟΜΒΑ» Θεοδωράκη: Τα τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εμπλέκονται σε υποκλοπές και συνακροάσεις!

«Ο κ. Τσίπρας αντί να χτίζει, γκρεμίζει» ανέφερε

 «ΒΟΜΒΑ» Θεοδωράκη: Τα τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εμπλέκονται σε υποκλοπές και συνακροάσεις!
Καταγγελία-"βόμβα" από τον επικεφαλής του Ποταμιού: Την εκτίμηση ότι υπάρχει ένα νήμα που συνδέει τις «συνακροάσεις» που κατήγγειλε το ΚΚΕ και «μισθοδοτούμενους εκδότες ακροδεξιών σάιτ και εντύπων» όπως και «τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Επένδυση»!
Ερωτώμενος για τον Πρωθυπουργό σχολίασε: «Ο κ.Τσίπρας αντί να χτίζει, γκρεμίζει. Αντί να ενώσει, διχάζει. Ωστόσο, είμαστε εν μέσω μιας καταιγίδας. Πρέπει να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση, να πάρουμε τη δόση, η οικονομία περιμένει πώς και πώς αυτά τα χρήματα, να μπούμε στο πρόγραμμα Ντράγκι? Αυτές είναι οι προτεραιότητες αυτήν τη στιγμή».
Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στην ανάγκη να ολοκληρωθεί ομαλά η αξιολόγηση λέγοντας: «Η κυβέρνηση αργά ή γρήγορα θα πέσει. Το θέμα είναι να μην απειλήσει αυτή η πτώση την ευρωπαϊκή μας πορεία».
Ερωτώμενος για το ποιος, κατά τη γνώμη του, πρέπει να έρθει στη συνέχεια, απάντησε: «Ποιος πρέπει να έρθει; Ένα Ποτάμι που θα τα αλλάξει όλα χωρίς να γκρεμίσει τη χώρα».
Αναφερόμενος στην παρουσία του πρωθυπουργού στην Κούβα σε σχέση με την επίσκεψη Ομπάμα, τόνισε: «Το κοντράστ με ενόχλησε. Με τον Ομπάμα ο κ.Τσίπρας ήταν σαν να έκανε αγγαρεία. Και κοντά στον Μαδούρο άνοιξε η ψυχή του. Μα με τον Μαδούρο; Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας κοιτάνε παράξενα στον σύγχρονο κόσμο».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top