"Υποκλοπές" των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων στον Περισσό καταγγέλλει το ΚΚΕ!

«Πολύ σοβαρή» χαρακτηρίζει την καταγγελία η ΝΔ και ζητά τη διερεύνησή της

Θέμα παραβίασης του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών στα κεντρικά γραφεία του στον Περισσό, θέτει το ΚΚΕ!
«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο “κέντρο”» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του, το Γραφείου Τύπου του κόμματος.

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει αυτό το γεγονός. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ερευνήσει σε βάθος αυτό το ζήτημα, να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και να εξασφαλίσει, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβέρνηση, την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων» αναφέρει επίσης η ανακοίνωση του κόμματος. Όπως αναφέρεται σε αυτήν. «το ΚΚΕ ενημέρωσε ήδη για το γεγονός αυτό τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό, κ. Παππά και τους υπεύθυνους των υπολοίπων κομμάτων, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα» αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση.

ΝΔ: Πολύ σοβαρή η καταγγελία του ΚΚΕ

Ως πολύ σοβαρή χαρακτηρίζει η ΝΔ την καταγγελία του ΚΚΕ για παράνομες συνακροάσεις τηλεφωνικών γραμμών.

Η ΝΔ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Η καταγγελία του Κ.Κ.Ε. είναι πολύ σοβαρή. Είναι αδιανόητο στην εποχή μας να γίνονται παρακολουθήσεις τηλεφώνων και επικοινωνιών, οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος, αλλά και κάθε πολίτη.

Είναι απόλυτη ανάγκη να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης. Η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να δώσει άμεσες και πειστικές απαντήσεις, σε κάθε περίπτωση».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top