Μεγάλος καβγάς ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και αντιπολίτευση για την επίσκεψη Τσίπρα στην Κούβα

Ανταλλαγές «πυρών» μεταξύ στελεχών των κομμάτων

Τεράστια κόντρα ξέσπασε με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κούβα εν μέσω εθνικών προκλήσεων αλλά και των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς. Δεν έμεινε ασχολίαστο το γεγονός ότι ήταν ο μόνος ηγέτης του δυτικού κόσμου που παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις στην μνήμη του Φιντέλ Κάστρο.
«Eίχα επισκεφθεί την Κούβα εποχές του Κάστρο και ρώτησα κοπέλα σε καφέ για Κάστρο και μου είπε, «αξιοπρέπεια» ούτε για φτώχεια μου είπε ούτε τίποτε άλλο» δήλωσε στη Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα, για να εισπράξει την απάντηση από την συνάδελφό της από τη ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή: «Ο Τσίπρας αντί να είναι εδώ να απαντήσει στις προκλήσεις είναι στην Κούβα γιατί φαντάζεται τον εαυτό του Κομαντάντε».
«Λυσσάξτε τώρα, αγράμματα μικρονοϊκά φιλελέδια» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στο facebook, αλλά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, σχολίασε: «Πουλάει την παρουσία του στην Κούβα ως αριστεροσύνη».
Κριτική υπήρξε και από τα… αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη να είναι αιχμηρός: «Στην Κούβα αριστερός και εδώ πλειστηριασμούς».
Μεγάλες αντιδράσεις πάντως προκάλεσε ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος χαρακτήρισε «μ@@@κες» όσους αποκαλούν δικτάτορα τον Φιντέλ Κάστρο!

Η ενέργειά του προκάλεσε την αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίος συμφώνησε με τους χαρακτηρισμούς του καθηγητή Στ. Τσακυράκη κατά του υφυπουργού Παιδείας και κάλεσε με ανάρτησή του στο twitter "άλλους 42 βουλευτές απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κάνουμε πρόταση μομφής για τον υφυπουργό Ζουράρι".

stavros zouraris.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top