Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας για τα εγκαίνια του πρωθυπουργικού γραφείου

Ακολούθησε σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της πόλης

Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας για τα εγκαίνια του πρωθυπουργικού γραφείου

​Το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αμέσως μετά είχε σύσκεψη με εκπροσώπους των φορέων της πόλης, ώστε να συζητήσουν τα ανοιχτά θέματα που τους απασχολούν.

184754.jpg

Τα κλειδιά του γραφείου παίρνει η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία έχει σπουδάσει ψυχολογία και είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ήταν υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

184757.jpg

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός τόνισε πως το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη θα είναι καθημερινά ανοιχτό.

184763.jpg

«Επέλεξα να μη γίνει σήμερα άλλη μια δεξίωση, εγκαίνια φαντασμαγορικά, αλλά μια σύσκεψη εργασίας. Να συζητήσουμε ό,τι χρειαστεί για να δώσουμε λύση στα μείζονα προβλήματα της περιοχής και να ψάξουμε λύσεις ρεαλιστικές και εφικτές. Όχι λόγια μεγάλα», είπε και συνέχισε:

184810.jpg

«Η παρουσία του γραφείου, αναβαθμίζει τον ρόλο του υφυπουργείου. Μας δίνει τη δυνατότητα σε καθημερινή βάση να προτεραιοποιούμε τις δραστηριότητες που απαιτούνται για να δοθούν λύσεις».

184811.jpg

Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, η υφυπουργός Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο υπουργός Υποδομών, Χ. Σπίρτζης, ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής, ο υφυπουργός Παιδείας, Κ. Ζουράρις, βουλευτές του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη, ο ΓΓ του υπουργείου Παιδείας, Γ. Παντής, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Α. Τσιτζικώστας, ο πρόεδρος τ��υ δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Π. Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γ. Μυλόπουλος, η διευθύνουσα σύμβουλος της Εγνατία Οδός ΑΕ, Ρ. Καλφακάκου, ο πρόεδρος της ΔΕΘ- Helexpo, Τάσος Τζήκας, ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης και ο πρύτανης του ΑΠΘ, Περικλής Μήτκας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top