O Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα Άσπρα Σπίτια για τα 50 χρόνια λειτουργίας της "Αλουμίνιον"

Eκδήλωση παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα Άσπρα Σπίτια για τα 50 χρόνια λειτουργίας της "Αλουμίνιον"
​Τα 50 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας των εργοστασίων της Αλουμίνιον της Ελλάδος και η συμπλήρωση δεκαετίας υπό τον έλεγχο του Ομίλου Μ��τιληναίος εορτάστηκαν σήμερα σε εκδήλωση παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας.
17334374.jpg
Κάνοντας ένα σύντομο ιστορικό της επένδυσης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ευάγγελος Μυτιληναίος τόνισε ότι ο Όμιλος απέκτησε τον έλεγχο του εργοστασίου την εποχή που την εγκατέλειψαν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες και σήμερα αποτελεί το παγκοσμίως γνωστό μεταλλουργικό και ενεργειακό κέντρο του Αγίου Νικολάου. Σημείωσε ότι τρεις φορές στη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας η ΑλτΕ κινδύνευσε σοβαρά: όταν αποχώρησαν οι Γάλλοι και Καναδοί που είχαν εξαγοράσει την Πεσινέ, το 2008 - 2009 λόγω της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης και το 2011 όταν υποχώρησε η διεθνής ζήτηση εμπορευμάτων λόγω επιβράδυνσης της Κίνας.
17334370.jpg
Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή κατά την οποία αναφέρθηκε στην συμβολή των εργαζομένων, περιγράφοντας ένα ατύχημα που συνέβη Κυριακή, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε το σύνολο των εργαζομένων να παρουσιαστούν στους χώρους δουλειάς.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top