Θετικός ο Τζιτζικώστας στη λειτουργία γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αλλά...

Καλεί την κυβέρνηση να μην την μετατρέψει σε «επικοινωνιακή φιέστα»

Θετικός ο Τζιτζικώστας στη λειτουργία γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αλλά...
​Θετικός στην επικείμενη λε��τουργία του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
«Αν πράγματι έχει αντικείμενο η παρουσία γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, έρχεται συχνά εδώ ο ίδιος για να ακούει τους φορείς, να τον ενημερώνουμε για τα ζητήματα, όπως έκανα πρόσφατα στην επίσκεψη που είχα στο Μέγαρο Μαξίμου και τη συνεργασία που είχα μαζί του για μια σειρά από θέματα, τότε καλώς γίνεται» ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ο περιφερειάρχης πρόσθεσε:
«Αν γίνεται για να είναι μια καθαρά επικοινωνιακή φιέστα και να προσπαθήσει μέσα από αυτό να χαϊδέψει τα αυτιά των Θεσσαλονικέων και των Μακεδόνων, τότε νομίζω ότι είναι πολύ λάθος η κατεύθυνση. Θα περιμένουμε να δούμε τι από τα δύο ισχύει. Σε κάθε περίπτωση εγώ χαιρετίζω και θεωρώ θετικό το να υπάρχει συντονιστικό γραφείο του Μεγάρου Μαξίμου στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top