Θετικός ο Τζιτζικώστας στη λειτουργία γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αλλά...

Καλεί την κυβέρνηση να μην την μετατρέψει σε «επικοινωνιακή φιέστα»

​Θετικός στην επικείμενη λε��τουργία του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
«Αν πράγματι έχει αντικείμενο η παρουσία γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, έρχεται συχνά εδώ ο ίδιος για να ακούει τους φορείς, να τον ενημερώνουμε για τα ζητήματα, όπως έκανα πρόσφατα στην επίσκεψη που είχα στο Μέγαρο Μαξίμου και τη συνεργασία που είχα μαζί του για μια σειρά από θέματα, τότε καλώς γίνεται» ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ο περιφερειάρχης πρόσθεσε:
«Αν γίνεται για να είναι μια καθαρά επικοινωνιακή φιέστα και να προσπαθήσει μέσα από αυτό να χαϊδέψει τα αυτιά των Θεσσαλονικέων και των Μακεδόνων, τότε νομίζω ότι είναι πολύ λάθος η κατεύθυνση. Θα περιμένουμε να δούμε τι από τα δύο ισχύει. Σε κάθε περίπτωση εγώ χαιρετίζω και θεωρώ θετικό το να υπάρχει συντονιστικό γραφείο του Μεγάρου Μαξίμου στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top