Νέα, ωραία και… ηθοποιός! ΑΥΤΗ θα αναλάβει το γραφείο του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου είναι η εκλεκτή του πρωθυπουργού

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης για την υλοποίηση της εξαγγελίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ περί δημιουργίας πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εκλεκτή του πρωθυπουργού ονομάζεται Κατερίνα Νοτοπούλου, είναι… Σαλονικιά και είναι 28 χρονών!

Γεννήθηκε το 1998 και σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, κατέχει και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας και έχει επίσης ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.


Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ενεργό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014 είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της εκπροσώπου τύπου της παράταξης.


Η πολιτική και τα κοινά φαίνεται, όμως, πως δεν ήταν η μόνη αγάπη της 28χρονης Κατερίνας Νοτοπούλου.


Η υπεύθυνη του νεοσύστατου γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη έχει διατελέσει και ηθοποιός καθώς έχει φοιτήσει στο Εργαστήρι Δραματικής Τέχνης του θεάτρου Παράθλαση στη Θεσσαλονίκη.


Μάλιστα, έχει γράψει και πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση «Η κραυγή» το 2011 μαζί με 18 ακόμα συμφοιτήτριές της!