Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον Κωστή Στεφανόπουλο - Aύριο η κηδεία του

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Ψυχικό στςι 15.00

Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον Κωστή Στεφανόπουλο - Aύριο η κηδεία του

Αύριο, Τρίτη, στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Ψυχικό θα γίνει η κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας απεβίωσε το βράδυ της Κυριακής τις 23:18, στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλευόταν, μετά από επιπλοκές πνευμονίας.

Ο πολιτικός κόσμος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, επισημαίνοντας πως ήταν ένας πατριώτης πολιτικός που πορεύτηκε στη ζωή του με ήθος και εντιμότητα.

«Ο Κωστής Στεφανόπουλος τίμησε την Ελλάδα ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ταυτίστηκε με το ήθος, τη σοβαρότητα τη συναίνεση. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του» τόνισε στο twitter η Φώφη Γεννηματά.

gennim.jpg

«Ο Κωστής Στεφανόπουλος αφήνει παρακαταθήκη το πολιτικό ήθος που δίδαξε & την πολιτική αλήθειας που άσκησε. Περνά στην Ιστορία με το έργο του» έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης επίσης στο twitter.

theodor.jpg

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του Κωστή Στεφανόπουλου. Στη μακρά πολιτική διαδρομή του, ο Κωστής Στεφανόπουλος αποτέλεσε την προσωποποίηση της αξιοπρέπειας, της εντιμότητας και της ακεραιότητας. Ως Πρόεδρος Δημοκρατίας, για δύο θητείες, τίμησε το αξίωμα με υποδειγματικό δημοκρατικό ήθος. Στη μνήμη των Ελλήνων θα μείνει χαραγμένη, μεταξύ άλλων, η φλογερή πατριωτική ομιλία του κατά την επίσκεψη του τότε Αμερικανού Προέδρου κ. Κλίντον στην Αθήνα. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας» ανέφερε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου.
«Για την απώλεια του Κωστή Στεφανόπουλου, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του» ανέφερε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δείτε ακόμη:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top