Επικριτική για την κυβέρνηση η αντίδραση της αντιπολίτευσης για την επίσκεψη Ομπάμα

Τι δήλωσαν οι αρχηγοί των κομμάτων

Με κριτική για την στρατηγική της κυβέρνησης οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην επίσκεψη Ομπάμα.
«Η Ελλάδα έχει όλες τις δυνατότητες να αναδειχθεί σε φάρο σταθερότητας και ευημερίας» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μπάρακ Ομπάμα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ έπλεξε το εγκώμιο για τον Αμερικανό πρόεδρο στο οποίο ανέφερε τόσο το θέμα του χρέους όσο και της μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων.
Σημαντική η επίσκεψη Ομπάμα, έστω και αν είναι απερχόμενος πρόεδρος δήλωσε η Φώφη Γεννηματά επικρίνοντας, όπως και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης την κυβέρνηση. «Το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Ομπάμα φεύγει, δυστυχώς τα προβλήματα μένουν εδώ και μένουν άλυτα» τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

«Βρήκαν εξαιρετική την ιδέα να μιλήσει στην Πνύκα. Φανταστείτε την εικόνα. Ούτε αυτό δεν κατάφερε η κυβέρνηση να διασφαλίσει» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Δεν υποτασσόμαστε, δεν συμβιβαζόμαστε, δεν δίνουμε ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών» επισήμανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η επίσκεψη Ομπάμα μόνο σαν θεατρική παράσταση μπορεί να έχει αξία για να κερδίσει λίγο ακόμη πολιτικό χρόνο ο κ. Τσίπρας» τόνισε η Ένωση Κεντρώων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top