Τι είπε ο Ομπάμα στον Τσίπρα για το χρέος μακριά από τις κάμερες

Κ. Μακρή: Η συμβουλή του προέδρου των ΗΠΑ στον Έλληνα πρωθυπουργό -Πρώτη΄ανάρτηση:15/11/2016 21:44

Τι συζήτησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με τον Έλληνα πρωθυπουργό, μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

«Οι πληροφορίες μας λένε ότι και παρασκηνιακά ο Μπαράκ Ομπάμα δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει και θα μεταφέρει ακριβώς την εικόνα στην Άγκελα Μέρκελ, προεξοφλώντας όμως στους 'Ελληνες συνομιλητές του ότι θα είναι δύσκολο να γίνει οριστική ρύθμιση του χρέους τώρα» τόνισε η γνωστή δημοσιογράφος.
Όπως πρόσθεσε, ο Ομπάμα είχε και μια παραίνεση : «Βιαστείτε», είπε στον πρωθυπουργό, «να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες και με τη συμμέτοχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και με την αξιολόγηση», προβλέποντας ότι οι εκλογικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη - και το δημοψήφισμα του Ρέντσι τον Δεκέμβριο και οι γαλλικές εκλογές τον Απρίλιο - πρέπει να βρουν τη χώρα προστατευμένη.
«Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε μεν ότι θα κλείσει στην αξιολόγηση αλλά κι αυτό είναι μια κουβέντα, καθώς εξαρτάται βεβαίως και από το τι θα ζητηθεί» κατέληξε η Κάτια Μακρή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top